“A hairy subject”

4. april 2009
By

Den anden morgen sad min kæreste og jeg og så Go’ Morgen Danmark hvor de havde noget om nye metoder til hårfjerning. En midaldrende kvinde havde indvilget i at lade hårene på bene gro lange nok til at de kunne tages af med en sukker-masse. Da hun trak buksebenene op, fik det straks min kæreste til at reagere ved at sige: “føj, hvor er det ulækkert!”.

Jeg må indrømme at jeg kiggede underligt på ham, for selvom jeg ikke synes at det er charmerende, så synes jeg da ikke at det er direkte ulækkert. Jeg mener, han render da selv rundt med hår på benene og ser bestemt ikke ud som om han er ved at brække sig over det! Jeg gjorde ham også opmærksom på det, hvortil han svarede: “at det jo ikke er det samme.”. Det må jeg indrømme at jeg ikke helt forstår, er det en mandeting???

Altså det er er jo ikke fordi jeg selv lader håret gro, ihvert fald ikke under armene og på benene, fordi det er jeg jo ligesom vokset op med at det gør “man” ikke (selvom jeg må indrømme at der om vinteren godt kan være lidt der ligner hår på mine ben). Men hvem har egentlig bestemt at der på det punkt er så stor forskel på mænd og kvinder? Da Julia Robert for nogle år siden lod håret under armene stå – og oveni købet vidste det frem til en oscar-fest – var det anledning til at en del rynkede på næsen og jeg tror aldrig at det naturlige look på den front er slået igennem……………nærmest tværtimod. Idag skal kvinder helst være så hårløse – alle steder – som overhovedet muligt. Der er konstant tilbud om permanent hårfjerning, både det ene og det andet sted, men lidt hår har da vist aldrig slået nogen ihjel og det er vel egentlig en naturlig ting. Ellers ville vi vil ikke være født med det???

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Nye kommentarer