Abrikosmarmelade

12. december 2008
By

ca. 1 liter

1 kg. friske, modne abrikoser

saft af ½ citron

½ dl vand

1 stang vanilie

650 g rørsukker

100 g mandler, smuttede

konserveringsmiddel

Halver abrikoserne og fjern stenen. Kom dem i en gryde sammen med vand og citronsaft, lad det småkoge til abrikoserne er møre. Flæk vaniliestangen og skrab kornene ud og ned i marmeladen – sørg for at de bliver godt fordelt. Kom rørsukker i og lad det koge i 20-30 minutter, til det er blevet tykt. Rør mandlerne i sammen med konserveringsmiddel (følg vejledning på pakken). Hæld på nyskoldene glas, skyllet i konserveringsmiddel. Luk dem til så de er tætsluttende og stil dem mørkt og køligt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Nye kommentarer