Banan-/kanelkage

16. december 2008
By

1 lille bradepande

175 g smør

25 g mel

225 g sukker

1 tsk. stødt ingefær

1 spsk. kanel

1 tsk. stødte nelliker

½ tsk. kardemomme

2 tsk. natron

2 dl most banan

2 dl mælk

flormelis

Smelt smørret og lad det køle lidt af. Bland mel, krydderier og naton samme. Rør smør, banan og mælk sammen, sigt de tørre ingredienser i og bland det godt sammen. Hæld dejen i en 2 liters brødform, beklædt med bagepapir og bag på nederste rille i en forvarmet ovn ved 175 grader i ca. 40-45 minutter. Mærk med en tandstikker om kagen er gennembagt. Lad den køle helt af og drys flormelis over inden servering.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Nye kommentarer