Blommetrifli

14. april 2009
By

4 pers.

18 modne blommer

100 g rørsukker

50 g makroner af god kvalitet, knuste

Creme:

3 pasteuriserede æggeblommer

3 spsk. sukker

korn af 1 stang vanilie

4 dl piskefløde

Halver blommerne og fjern stenen. Skær dem i både. Læg blommerne i et ovnfast fad, drys med sukker og bag ved 175 grader i 20 minutter, lad dem køle af.

Pisk æggeblommer med sukker og vaniliekorn, til det bliver tykt og luftigt. Pisk fløde til skum og vend æggemassen i.

Læg de afkølede blommer, makroner og creme lagvis i små glas, slut af med lidt blomme på toppen. Stil glassene på køl og lad dem stå i ½ time, inden de serveres.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Nye kommentarer