Boller med græskarkerner

9. april 2009
By

ca. 12 stk.

5 g gær

½ liter vand

1 tsk. akaciehonning

200 g fuldkornshvedemel

200 g groft speltmel

200 g sigtet speltmel

2 tsk. salt

2 dl græskarkerner

Opløs gæren i vandet og rør honingen i. Kom de 3 slags mel i (bland saltet i den sidste portion mel). Tilsæt halvdelen af græskarkernerne og ælt dejen til den er smidig – eller det kan gøres i en røremaskine i et par minutter. Læg et tætsluttende låg på skålen og stil den i køleskab til hævning i mindst 6 timer. Tag dejklummper op med 2 skeer, der er dyppet i vand og placer på bageplade med bagepapir der er drysset med græskarkerner. Bag bollerne ved 225 grader i ca. 20-25 minutter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Nye kommentarer