Broccoli-/bønnesalat

9. april 2009
By

4 pers.

100 g tørrede, hvide bønner

1/4 dl olivenolie

1/4 dl hvidvinseddike

1 tsk. grovkornet sennep

groft salt, friskkværnet peber

150 g bacon i skiver

600 g broccoli i små buketter

2 rødløg i skiver

4 modne, aromatiske tomater, grofthakket

persille

Læg bønnerne i blød i koldt vand natten over. Næste dag hældes vandet fra og bønnerne koges i letsaltet vand i ca. ½ time. Hæld vandet fra og skyl dem i koldt vand. Pisk en marinade sammen af eddike, olie, sennep, salt og friskkværnet peber og vend bønnerne i. Steg bacon sprødt og lad det dryppe af på køkkenrulle. Vend broccoli, rødløg og tomater i marinaden til bønnerne og lad det trække i mindst ½ time. Drys med smuldret bacon, hakket persille og noget groft, lækkert brød.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Nye kommentarer