Broccolisuppe med bacon

10. april 2009
By

4 pers.
8 skiver bacon af god kvalitet (gerne fra slagter)
500 g broccoli, i grove stykker
groft salt, friskkværnet peber
1 spsk. olivenolie
1 bdt. forårsløg, fintsnittet
1 bdt. purløg, fintsnittet
Steg bacon ved 200 grader i ca. 5 minutter, hold øje med dem. Læg dem på køkkenrulle, så de kan dryppe af.
Kom groftskåret broccoli i en gryde, giv det et godt drys groft salt og dryp lidt olivenolie over. Hæld ca. 1½ liter kogende vand over og lad det simre i 10 minutter. Tilsæt forårsløg til sidst og blend det sammen med lidt olie. Smag suppen til. Pynt med bacon skiver og purløg, server med groft rugbrød.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Nye kommentarer