Bruchetta med mozzarella og avocado

16. december 2008
By

4 pers.

godt italiensk brød

1 moden avocado

2 aromatiske tomater

125 g frisk, mozzarella

2 fed hvidløg, finthakket

frisk basilikum

god olivenolie

flagesalt, friskkværnet peber

Skær brødet i skiver – ikke for tykke – som steges gyldne og sprøde i lidt olie på en pande, eller de kan pensles med olie og bages i ovnen til de bliver sprøde og gyldne.

Skær avocado og mozarella i små tern. Tag kernerne ud af tomaterne og skær dem så i små tern, bland med avocado og mozzarella. Vend forsigtigt olie, hvidløg og hakket basilikum i, krydr med flagesalt og friskkværnet peber. Kom blandingen på de sprøde stykker brød og pynt med lidt frisk basilikum.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Nye kommentarer