Brunch-æg

13. april 2009
By

8 æg

8 cherrytomater

1 lille bdt. forårsløg, fintsnittet

1 rød peberfrugt i små tern

salt, friskkværnet peber

lidt smør

4 spsk. revet emmentaler

Smør nogle muffinsforme eller ramakiner godt. Skær tomaterne i kvarter eller i tern og læg dem i bunden. Slå et æg ud i hver form og rør lidt rundt med en gaffel, så blommen brister. Fordel lidt forårsløg og peberfrugt i hver form og rør lidt igen. Krydr med salt og friskkværnet peber. Stil formene på en bageplade, slå endnu et æg ud i hver form. Bag ved 200 grader efter 10 minutter drysses osten på og de bages i endnu 10 minutter – eller til æggene er stivnede. Pynt med lidt forårsløg, lidt krydderurter eller lign. Server straks.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Nye kommentarer