Burger med løg og parmesanost

13. april 2009
By

2 pers.

2-4 søde kartofler, skrællet og skåret i stave

1-2 spsk. rapsolie

Maldon salt, friskkværnet peber

Burger:

400 g hakket oksekød

olie til stegning

3 løg i smalle både

2 grove burgerboller

lidt Hellmann mayonnaise

2 modne, aromatiske tomater i skiver

100 g frisk parmesanost, høvlet

ketchup

Vend kartoffelstavene med olie og krydr med salt. Bag ved 200 grader i ca. 15-20 minutter, til de er gyldne og sprøde.

Form 2 bøffer og steg dem på en varm pande i lidt olie eller grill dem. Krydr med salt og friskkværnet peber. Steg løg i olie på en pande, til de er bløde. Krydr med salt. Flæk burgerbollerne og rist dem. Smør dem med lidt mayonnaise og saml burgerne med bøf, løg, høvlet ost og ketchup. Server med de søde kartofler og lidt ketchup til at dyppe i.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Nye kommentarer