Cæsarsalat med kylling

14. april 2009
By

4 pers.

1 bakke kyllingeinderfileter

1 spsk. rasp

30 g hasselnødder, hakket

groft salt, friskkværnet peber

olie til stegning

romainesalat

Dressing:

1 spsk. Hellmann mayonnaise

2 spsk. frisk, fintrevet parmesan

1 spsk. citronsaft

1 fed hvidløg, presset

1 spsk. olie

Desuden:

frisk, høvlet parmesan

lidt friske timianblade

lidt basilikumblade

croutoner

Bland rasp med hakkede nødder, salt og friskkværnet peber og vend kyllingestykkerne i blandingen. Steg dem gyldne i olie, til de er gennemstegte.

Pisk dressingen sammen, til en cremet dressing med en let ostesmag.

Skær salaten groft og vend med dressingen. Anret på store tallerkner og læg kødet ovenpå. Drys med croutoner, friske krydderurter og parmesan i flager.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Nye kommentarer