Caesar salad

9. april 2009
By

4 pers.

2 romainesalat, brækket i mindre stykker

4 kyllingebrystfileter

rapskimolie

groft salt, friskkværnet peber

6 skiver bacon af god kvalitet

2 skiver daggammelt, hvidt brød i tern

1 tsk. olivenolie

2 fed hvidløg

4 spsk. frisk, revet parmesanost

Dressing:

1 pasteuriseret æggeblomme

1 fed hvidløg, fintrevet

2 ansjosfileter

1 spsk. hvidvinseddike

4 spsk. olivenolie

1 spsk. frisk, fintrevet parmesanost

friskkværnet peber

Dryp kyllingebrystfileterne med rapskimolie og drys  med salt og friskkværnet peber. Steg dem ved høj varme, ca. 1 minut på hver side, skru ned for varmen og steg dem færdig ca. 6-7 minutter på hver side, til de er gennemstegte. Lad dem afkøle lidt, inden de skæres i skiver.

Vend brødtern med olivenolien, 2 fed fintrevet hvidløg, salt og friskkværnet peber. Kom dem på en pande og rist dem til de er gyldne på alle sider og læg dem så på køkkenrulle. Steg bacon sprødt ved 200 grader i ca. 7-9 minutter, læg dem til afdrypning på køkkenrulle.

Blend dressingen sammen og smag den til med friskkværnet peber. Vend salatbladene med halvdelen af dressingen og kom den i et halvdybt fad eller portionsanret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Nye kommentarer