Chilideller med squash og ærter

14. april 2009
By

4 pers.

Chilideller:

500 g hakket kalve- og svinekød

1 æg

2 spsk. rasp

3 spsk. sød chilisaucve

lidt stødt chilipulver

salt, friskkværnet peber

½-1 dl mælk

Desuden:

1 salatløg i tynde både

1 frisk, rød chili, finthakket

2 fed hvidløg, finthakket

2 spsk. olie

2 squash i stave

125 g friskbælgede ærter

Chilisalsa fra Santa Maria

hakkede, friske krydderurter efter smag

Rør en fars af det hakkede kød, æg, rasp, chilisauce, krydderier og mælk (start med halvdelen af mælken). Farsen skal være fast, hvis den er for fast, kan resten (eller noget af det) tilsættes. Form til frikadeller og steg dem gyldne i lidt olie på en pande, til de er gennemstegte.

Varm olie op på en anden pande og lynsteg løg, chili og hvidløg i et par minutter, under omrøring, så det ikke tager for meget farve. Tilsæt squash og steg dem, til de begynder at tage lidt farve. Vend ærterne i og smag til med salt og friskkværnet peber. Sluk for varmen og tag panden af. Vend straks friske krydderurter i og server sammen med chilidellerne og chilisalsa til at dyppe i.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Nye kommentarer