Chokoladesandwich

17. december 2008
By

25 stk.

80 g blødt smør

1 tsk. vaniliesukker

60 g sukker

1 æg

50 g hasselnødder, meget finthakkede

110 g mel

2 spsk. god, usødet kakaopulver

Creme:

100 g god mørk chokolade

50 g blødt smør

100 g Nutella

Pisk smør, vaniliesukker og sukker rigtig godt sammen med en el-mikser. Tilsæt ægget og pisk det er luftigt. Vend nødder, mel og kakaopulver i og sæt det i køleskab i ½ time.

Rul dejen ud til den er 3 mm. tyk mellem 2 stykker bagepapir drysset med lidt mel. Udstik små cirkler, evt. med et glas og bag ved 200 grader i 5-6 minutter (midt i ovnen). Lad dem afkøle helt. Smelt chokoladen over vandbad, lad den afkøle, uden at den stivner helt. Pisk den med Nutella og smør, til en cremet blanding, som kan smøres ud. Læg kagerne sammen 2 og 2, med creme imellem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Nye kommentarer