Chop Suey

25. februar 2009
By

4 pers.

400 g mørt oksekød i tynde skiver

1 spsk. sesamolie

1 spsk. rapsolie

2 røde peberfrugfter i store tern

½ bladselleri i julienne

1 frisk, rød chili, finthakket

2 fed hvidløg, finthakket

2 spsk. østerssauce

1 kinakål

1 spidskål

1 dl soya

1 tsk. fiskesauce

Steg de tynde skiver oksekød i en blanding af sesam- og rapsolie vej høj varme og ad flere gange. Tilsæt peberfrugt, bladselleri, chili og hvidløg. Skru ned for varmen og lad det sautere i et par minutter. Tilsæt østerssauce, kinakål og spidskål – vend godt rundt  – eller sving wokken. Kom soya og fishsauce i og vend det hele godt rundt – eller sving wokken igen. Krydr med salt og friskkværnet peber. Server straks med basmatiris og mangochutney.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Nye kommentarer