Chutney kyllingesalat

14. december 2008
By

4 pers.

Dressing:

3/4 dl mangochutney

3/4 dl Hellmann’s mayonnaise

2 spsk. vand

Fyld:

5 dl kogt kyllingekød i tern

2½ dl vindruer i rød og grøn, halverede og uden kerner

2½ dl stærk cheddarost

3 forårsløg, finthakket

1 1/4 dl bladselleri, finthakket

1 1/4 dl ristede valnødder, hakkede

salt, friskkværnet peber

blandede salatblade

Pisk mangochutney og mayonnaise sammen i en stor skål sammen med vandet, til det er godt blandet sammen. Kom kyllingestykker, vindruer, os, forårsløg, bladselleri og hakkede valnødder i og vend det hele godt sammen. Læg lidt salat på hver tallerken og kom kyllingesalaten ovenpå, server.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Nye kommentarer