Clubsandwich med avocado

15. april 2009
By

4 pers.

4 kyllingebrystfileter

olie

groft salt, friskkværnet peber

8 skiver bacon

Tomatsalsa:

2 modne, aromatiske tomater i tern

1 spsk. olivenolie

2 tsk. karry

1 håndfuld bredbladet persille, finthakket

salt, friskkværnet peber

Mayo-creme:

3 spsk. Hellmann mayonnaise

3 spsk. creme fraiche

1 spsk. citronsaft

salt, friskkværnet peber

Avocadosalat:

2 avocado i skiver

1 rødløg i tynde skiver

saft af 1 citron

salt, friskkværnet peber

4 focacciaboller

masser af grøn salat

Brun kyllingebrystfileterne i lidt olie på en pande, krydr med salt og friskkværnet peber. Lad dem stege færdig i ovnen ved 200 grader i ca. 15 minutter, de skal være netop gennemstegte. Læg bacon på en bageplade med bagepapir og sæt i ovnen samtidig med kyllingen.

Vend ingredienserne til tomatsalsa sammen og smag til med salt og friskkværnet peber. Rør mayo-cremen sammen. Vend ingredienserne til avocadosalaten sammen, pres citronsaften over og drys med salt og friskkværnet peber.

Flæk bollerne, rist dem på begge sider og smør dem med mayo-cremen. Læg salat på, så kylling i skiver, salsa og bacon. Luk med den anden halvdel af bollerne og server sandwich’erne med avocadosalaten.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Nye kommentarer