Daim-chokoladekage

17. december 2008
By

1 kage

450 g blødt smør

350 g sukker

6 æg

450 g mel

50 g kakaopulver

vaniliesukker

6 plader Daim

75 g valnødder, hakkede

2 dl mælk

Glasur:

200 g mørk chokolade

½ dl vand

1½ dl flormelis

Rør smør og sukker godt sammen, til sukkeret er godt rørt ud, brug en el-mikser. Rør et æg i ad gangen. Bland mel, bagepulver, kakao, vaniliesukker, hakket Daim og valnødde sammen. Rør et i dejen med en ske, skiftevis med mælken. Hæld dejen i 2 små bradepander på ca. 23 x 30 cm. og bag ved 175 grader i 35-40 minutter. Prøv efter med en tandstikker om kagen er gennembagt. Hak chokoladen i mindre stykker og smelt den i vandet i en gryde. Tag gryden af varmen når chokoladen begynder at smelte, rør til det er helt smeltet. Rør flormelis i og smør det over kagerne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Nye kommentarer