Farsbrød med melonsalat

9. april 2009
By

4 pers.

1 kg. hakket oksekød

2 æg

1 løg, finthakket

1 spsk. stødt koriander

2 tsk. frisk grøn chili, finthakket

5 fed hvidløg, finthakket

1 dl havregryn

1 stor bdt. bredbladet persille, finthakket

groft salt, friskkværnet peber

Melonsalat:

1 honningmelon i små tern

3 dl yoghurt naturel

lidt fintrevet citronskal

groft salt, friskkværnet peber

Rør en fars sammen af hakket oksekød, æg, krydderier, havregryn, løg, hvidløg og persille. Kom på en bageplade med bagepapir og form til et brød. Bag ved 180 grader i ca. 40 minutter.

Rør ingredienserne til melonsalaten sammen og smag den til.

Skær farsbrødet i skiver og server med salaten og ovnbagte kartoffelbåde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Nye kommentarer