Fish ‘n chips

2. marts 2009
By

2 pers.

3 pastinakker i stave

3 persillerødder i stave

3 gulerødder i stave

lidt olie

Maldon salt

500 g torsk uden skind

1 dl mel

2 æg, let piskede

2 dl rasp

olie

Maldon salt, friskkværnet peber

lidt god mayonnaise

1 stor bdt. purløg, klippet

Vend rodfrugterne i lidt olie og krydr med salt. Bag dem ved 225 grader i 20-25 minutter, til de er sprøde og gyldne.

Skær fisken i mindre stykker og vend dem i mel blandet med salt og friskkværnet peber, så i letpiskede æg og tilsidst i rasp. Steg dem gyldne i godt med olie og krydr dem med lidt Maldon salt. Lad dem dryppe af inde de serveres med de bagte rodfrugter og mayonnaise rørt med purløg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Nye kommentarer