Fiskepakke

27. februar 2009
By

4 pers.

600 g laksefilet

600 g kogte, faste, kartofler i skiver

1 citron i skiver

2 aromatiske tomater i skiver

16 kalamata oliven uden sten, groft hakket

150 g optøede rejer

dild

salt, friskkværnet peber

Lav 4 store firkanter af bagepapir. Læg et lag kartoffelskiver på hver , krydr med salt og friskkværnet peber og så en skive citron. Kom skiver af tomat ovenpå, krydr med salt og friskkværnet peber. Læg så en laksefilet, krydr med salt og friskkværnet peber. Slut af med endnu en skive citron og en skive tomat. Drys oliven, rejer og dild over og pak papiret godt sammen om indholdet, så væden ikke kan løbe ud. Sæt pakkerne på en bageplade og bag ved 200 grader i 20-25 minutter. Giv hver person en pakke, som de selv – forsigtigt – kan åbne på deres tallerken. Byd frisk, klippet dild til og gerne et stykke groft brød.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Nye kommentarer