Græsk frokostsalat

14. april 2009
By

4 pers.

1 aubergine i skiver

1 spsk. olivenolie

1½ dl bulgur

1½ dl kogende vand

½ agurk, uden kerner

2 modne, aromatiske, faste tomaterr i tykke skiver

radiser i skiver

1 rødløg i tynde skiver

Maldon salt, friskkværnet peber

4 pitabrød

2 spsk. olivenolie

125 g salattern 5%, smuldret

Pensl aubergineskiverne med olie og grill dem på en godt varm grillpande eller på havegrillen. Hæld bulgur i en skål, hæld kogende vand på og lad det trække til det har opsuget væden. Rør den løs med en gaffel og smag den til med salt og friskkværnet peber.

Lun pitabrød og flæk dem, skær dem derefter i kvarter. Pensl dem med olie og bag eller grill dem sprøde. Bland rødløg, tomater og agurk, drys smuldret salattern over og server.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Nye kommentarer