Grilled aloha clubsandwich

13. januar 2009
By

4 pers.

Basilikum-mayonnaise:

5 spsk. Hellmann’s mayonnaise

1 tsk. olivenolie

1 tsk. citronsaft

1 spsk. friske basilikumblade, hakket

salt, friskkværnet peber

Marinade:

3 spsk. olivenolie

3 spsk. risvinseddike

1 spsk. presset hvidløg

2 spsk. friske basilikumblade, hakket

salt, friskkværnet peber

Desuden:

4 skiver frisk ananas, den hårde kerne skåret ud, ca. ½ cm. tykke

4 tunsteaks à ca. 180 g

8 skiver bacon

8 skiver godt brød, letristet

1 bakke blandede babysalatblade, skyllet og tørret

Mayonnaise.

Kom alle ingredienserne i en skål, rør det sammen, dæk det til og stil det i køleskab.

Marinade:

Bland alle ingredienserne i en skål og stil det til side.

Tænd op i grillen. Læg ananasskiverne i marinaden og lad dem stå i ca. 15 minutter. Tag dem op, ryst marinaden af og kom skiverne på grillen. Lad dem stege ca. 1½ minut på hver side, til de har flotte grillmærker. Tag dem af og stil til side. Kom tunsteaks i marinaden, vend dem rundt så de bliver godt dækket af marinaden og lad dem marinere i 15 minutter. Steg imens baconstykkerne på en pande, til de er sprøde og lad dem dryppe af på fedtsugende papir.

Pensl grillristen med olie og grill tunsteaks i 2-3 minutter på hver side, eller efter ønske. Smør den ene side af hver skive ristet brød med mayonnaisen. Læg tunsteaks på 4 af skiverne, derefter ananas, så bacon og 1 håndfuld salatblade. Læg endnu en skive brød øverst og tryk let sammen. Stik evt. en tandstikker i, halver og server med det samme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Nye kommentarer