Grillet lammefilet med blue cheesesalat

15. april 2009
By

4 pers.

600 g lammefilet

½ spsk. olivenolie

4 kviste rosmarin

5 fed hvidløg, finthakket

groft salt, friskkværnet peber

150 g blandede, babysalatblade

1 pære i skiver på langs

2 spsk. soltørrede tranebær

50 g gorgonzola eller anden blåskimmelost

Stød olivenolie, rosmarinnåle, hvidløg, groft salt og friskkværnet peber sammen i en morter. Gnid lammefileterne ind i det og lad det marinere i mindst 4 timer, helst natten over. Steg dem på grillen i haven eller på en grillpande.

Anret salat med skiver af pærer (stadig med skræl), tranebær og små tern af blåskimmelost. Server med nykogte, nye, små kartofler og groft brød.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Nye kommentarer