Guacamolesuppe

15. januar 2009
By

6 pers.

4 modne avocado

4 spsk. limesaft

7½ dl yoghurt naturel

7½ dl hønsefond (gerne hjemmelavet)

2 tsk. salt

friskkværnet peber

5 modne, aromatiske blommetomater, uden kerner og skåret i tern

2 spsk. purløg, klippet

Halver 2 af avocadoerne, tag stenene  ud og skrællen af. Hak avocadokødet groft, kom dem i en stor skål og bland med 2 spsk. limesaft.

Bland yoghurt, hønsefond og hakket avocado i en foodprocessor og kør til det er helt glat. Kom pureen i en skål og rør salt og friskkværnet peber. Skræl de sidste 2 avocadoer, tag stenene ud og skær dem i tern på ca. ½ cm. Bland dem straks med de sidste 2 spsk. limesaft og kom det i pureen, sammen med tomaterne. Stil det i køleskab i 1-2 timer, inden det serveres. Server koldt og pynt med klippet purløg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Nye kommentarer