Hakkebøf med kompot af løg og gulerod

16. december 2008
By

4 pers.

500 g hakket oksekød

salt, friskkværnet peber

lidt olie til stegning

Løg-/gulerodskompot:

2 rødløg

1 gulerod

1 tsk. rapsolie

2 tsk. dijonsennep

1 dl creme fraiche 9%

salt, friskkværnet peber

Form kødet til 8 små bøffern, krydr dem med salt og friskkværnet peber, steg dem i lidt olie på en pande.

Hak løgene og riv guleroden. Svits løg og gulerod i olie i en gryde. Løgene skal blive bløde, men de skal IKKE tage farve, rør ofte. Tag gryden af varmen og smag til med sennep, creme fraiche, salt og friskkværnet peber. Server kompotten til bøfferne sammen med kartoffelmos.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Nye kommentarer