Hakket oksekød med kokosmælk

12. april 2009
By

4 pers.

500 g hakket oksekød

1 løg, hakket

1 spsk. olie

1 frisk, grøn chili, finthakket

½ citrongræs, finthakket

3 spsk. osya

limesaft

1 lille dåse kokosmælk

salt, friskkværnet peber

250 g babymajs

1 rød peberfrugt i tern

1 grøn peberfrugt i tern

½ agurk

Kom olie i en wok og varm det op, svits kødet under omrøring til al væden er fordampet. Tilsæt chili, citrongræs, soya, limesaft og kokosmælk. Lad det stege i 1 minuts tid. Kom grønsagerne i og kog i et par minutter, til grønsagerne er al dente. Smag til og server straks.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Nye kommentarer