Helstegt lakseside

10. april 2009
By

8-10 pers.

1 fennikel i tynde skiver
1 stort bdt. dild
1 dl pernod
1 hel lakseside med skind
Maldon salt, friskkværnet peber

Læg fennikelskiverne i en bradepande, sammen med dildstilkene (gem dildtoppene til pynt). Hæld pernod ud over, krydr med salt og friskkværnet peber. Læg laksen med skindsiden nedad overpå og krydr med salt og friskkværnet peber. Sæt i en 220 grader varm ovn i ca. ½ time. Stik en kødnål ind i det tykkeste sted på fisken – uden at sikke hele vejen igennem – og hvis den er rygende varm når den tages ud, er fisken nok. Hvis den er kold eller ikke varm nok, så giv den 5-10 minutter mere. Drys med dild lige inden servering.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Nye kommentarer