Honning-/lime kyllingelår

17. december 2008
By

4-6 pers.

16 kyllingelår

8 spsk. rapsolie

2 spsk. soya

1 spsk. brun farin

saft af 2 lime

1 spsk. frisk, revet ingefær

2 spsk. dijonsennep

4 spsk. flydende honning

1 spsk. Lingham chilisovs (stærk)

Pisk alle ingredienserne sammen, undtagen kylling, hæld det i en stor frysepose og kom lårene i. Skær evt. et par ridser i kyllingelårene, så marinaden bedre trækker ind. Masser marinaden godt ind i kyllingen og lad dem trække i mindst 4-6 timer, gerne natten over. Grill dem over inddirekte varme, så de ikke bliver alt for sorte i ca. 20-30 minutter, til de helt gennemstegte.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Nye kommentarer