Indbagt mozzarella og pancetta

16. december 2008
By

4 pers.

2 plader butterdej

4 skiver pancetta

3 modne, aromatiske tomater

1 håndfuld frisk oregano

1 håndfuld frisk merian

1 håndfuld frisk basilikum

2 kugler mozzarellaost

salt, friskkværne peber

sammenpisket æg

Rul butterdejspladerne ud så de hver måler ca. 20 x 20 cm. Del dem i 2. Skær pancetta’en midt over. Del tomaterne og pres kernerne ud, skær dem i grove tern. Hak krydderurterne groft og bland dem sammen. Del mozzarellakuglerne i kvarter. Kom ½ skive pancetta, 1 spsk. tomat, 1 spsk. krydderurteblanding og 1/4 mozzarella på hver stykke dej. Luk dem sammen diagonalt, så det bliver til trekanter, dejen skal lægge sig stramt om osten. Luk dem godt til med en gaffel, sæt dem på bagepapir og pensl dem med sammenpisket æg. Lav 4 ridser med en skarp kniv, pensl igen med æg og krydr med groft salt og friskkværnet peber. Bag pakkerne ved200 grader i ca. 30 minutter til de er sprøde. Server med en lækker grøn salat, eller bare som den er til en forret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Nye kommentarer