Indbagte kartofler

14. april 2009
By

4 pers.

2 pakker tærtedej

500 g kartofler, kogte og i skiver

150 g feta i tern

frisk basilikum

1 frisk, rød chili, finthakket

2 løg i skiver

salt, friskkværnet peber

æg til pensling

Steg løg i lidt olie, til de bliver bløde og let gyldne. Læg dejen på et skærebrædt og skær stykkerne igennem så der er 4 dele, som rulles lidt ud. Fordel kartofler, stegt løg, feta og krydderier på dejstykkerne. Pensl kanterne med let sammenpisket æg og luk godt sammen. Tryk kanterne med en gaffel. Læg dejpakkerne på bageplade med bagepapir, pensl dem med æg. Bag dem ved 200 grader i 12-15 minutter, til dejen er sprød og gylden. Server med en god grøn salat.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Nye kommentarer