Isruller med chokolade og makroner

2. marts 2009
By

6 pers.

1 liter rigtig godt vanilieis (her skal IKKE spares)

100 g god mørk chokolade, hakket

50 g hasselnødder, ristet og hakket

10 gode marcipanmakroner, eller bare makroner af god kvalitet, knuste

Skær isen i 6 stykker, der hver deles i 2 stave. Kom hasselnødderne på en bageplade og bag dem i ovnen ved 200 grader, til de bliver gyldne. Lad dem køle lidt af og gnid så skallerne af dem. Hak dem. Bland dem med makroner og chokolade. Når isen er lidt blød, trilles stavene i blandingen og de trykkes lidt i facon og også så nødde-blandingen sidder godt fast. Læg dem i fryseren med bagepapir imellem, så de er lette at skille ad. Frys dem til de skal serveres. Server med frisk frugt og evt. lidt karamelsauce.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Nye kommentarer