Italienske flutes

17. december 2008
By

2 store flutes¨

4 dl koldt vand

1 dl letmælk

10 g gær

1 spsk. flydende honnin

1½ spsk. groft salt

1 spsk. olivenolie

700  italiensk hvdemel 00

Kom vand og mælk i en skål opløs gæren i det. Tilsæt honning, salt og olivenolie. Rør melet i dejen lidt ad gangen, til en tyk, fast konsistens. Dæk skålen til med film og stil den køligt i 24 timer. Efter de 24 timer, drysses mel på bagepapir, lagt på en bageplade og dejen væltes ud på pladen. Del forsigtigt dejen i 2 stykker (pas på ikke at ødelægge for meget af luften i dejen) og form dem til rustikke flutes – med en paletkniv, dejen er ikke til at røre med fingrene. Lad brødene efterhæve i ½ time, drys dem med mel og bages så i en forvarmet ovn ed 225 grader i ca. 20-25 minutter. Lad brødene køle af på en bagerist.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Nye kommentarer