Juvel blondekager

3. december 2008
By

ca. 45 stk.

3/4 dl brun farin

½ dl sirup

4 spsk. usaltet smør

11/4 dl havregryn

½ dl mel

et nip salt

3/4 dl soltørrede tranebær

11/4 dl afskallede, usaltede pistacienødder,  hakkede

Forvarm ovnen til 160 grader.

I en gryde blandes brun farin, sirup og smør, lad det smelte ved middelvarme til det hele er smeltet sammen og det begynder at boble. Tag det af varmen.

I en skål blandes havregryn, mel og salt, rør det i gryden og vend så tranebær og pistacienødder i. Sæt det på bageplader med bagepapir, brug en teske og lav masser af plads mellem hver for de løber meget ud. Bages i den øverste del af ovnen til de bobler og bliver lidt mørkere, det tager ca. 9-10 minutter (ikke varmluft). Lad dem afkøle 1 minut på bagepladen inden de flyttes over på en bagerist med en spatel. Lad dem afkøle helt.

Tags: ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Nye kommentarer