Kartoffel-/tunsalat

13. april 2009
By

2 pers.

200 g blandede, babysalatblade

300 g små, kartofler, kogte

1 rødløg i smalle både

1 dåse tun i vand

Dressing:

1 spsk. dijonsennep

2 spsk. æblecidereddike

1 spsk. flydende honning

3 spsk. jomfruolivenolie

Skyl salat godt og tør det. Kartoflerne må gerne være lidt lune når salaten laves. Vend salat, de lune kartofler og rødløg sammen. Anret på 2 tallerkner. Hæld væden fra tunen og fordel den ovenpå salaterne i klumper.

Ryst dressingen sammen i et lille glas med låg eller en meljævner, dryp den over og server resten til. Krydr med lidt salt og friskkværnet peber og server straks med lækkert, groft brød.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Nye kommentarer