Kartoffelmos med kyllingesauce

10. april 2009
By

4 pers.
500 g hakket kylling
1 spsk. olie
1 løg, hakket
1 tsk. tørret esdragon
1 tsk. tørret timian
groft salt, friskkværnet peber

Mos:
750 g melede kartofler, skåret i små stykker
1 spsk. smør
mælk
salt, friskkværnet peber

Rygeostcreme:
100 g rygeost
3 spsk. græsk yoghurt
purløg, finthakket

Kog kartoflerne i usaltet vand, til de er godt møre. Hæld vandet fra, men gem ca. 1 dl. Mos kartoflerne, rør smør, kogevand og lidt mælk i. Smag til med salt og friskkværnet peber.
Svits løg og hakket kylling i en gryde i lidt olie, til al væde er fordampet og de begynder at tage lidt farve. Tilsæt de tørrede krydderier og 1-2 dl vand. Kog i ca. 5 minutter og smag til med salt og friskkværnet peber.
Rør rygeost sammen med græsk yoghurt, tilsæt purløg og smag den til. Fordel kartoffelmosen i et halvdybt fad, hæld kyllingesaucen over og server rygeostcremen til. En tomatsalat vil være lækkert tilbehør.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Nye kommentarer