Kartofler med ostesauce

14. april 2009
By

4 pers.

12 mellem kartofler, kogte

600 g friske spinatblade

groft salt, friskkværnet peber

Ostesauce:

1 spsk. smør

1 stor spsk. mel

5 dl mælk

100 g revet ost, evt. emmentaler

Skyl spinaten rigtig grundigt og tør den. Varm den op med lidt salt og friskkværnet peber i en gryde. Smelt smørret i en anden gryde og rør melet i. Bag det op med mælk og rør osten i – gem lidt til at drysse med. Lad det koge igennem ved lav varme, under omrøring. Smag saucen til.

Læg den dampede spinat og halverede kartofler i et smurt ovnfast fad. Hæld  saucen over og drys med resten af osten. Stil den under grillen til osten bobler og server.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Nye kommentarer