Kold brøndkarsesuppe

10. december 2008
By

8 pers.

2 store kartofler

2 løg

2 spsk. olivenolie

2 liter hønsebouillon

2 store bdt. brøndkarse, hakket + 1 ekstra til pynt

2½ dl piskefløde

salt, friskkværnet peber

2 spsk. creme fraiche 18%

Skær løg og kartofler i fine tern og kom dem i en gryde med olivenolie, svits det lidt uden at det tager farve. Tilsæt hønsebouillon, hakket brøndkarse og fløde, lad det koge op. Smag til med salt og friskkværnet peber. Når kartoflerne er møre, slukkes for varmen og suppen køler af. Blend den og opbevar den i køleskab til næste dag. Når den skal serveres, så kom et par isterninger i, en klat creme fraiche og mere brøndkarse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Nye kommentarer