Kostskole-kartoffelsalat

9. januar 2009
By

6-8 pers.

1,1 kg. kartofler, skrællet og skåret i ca. 1 cm. store tern

salt, friskkværnet peber

1 1/4 dl bladselleri, finthakket

1 1/4 dl rød peberfrugt, finthakket

3/4 dl syltet agurk, hakket

2 spsk. rødløg, meget finthakket

4 hårdkogte æg, hakket

2½ dl mayonnaise

1 tsk. dijonsennep

1 spsk. rødvinseddike

Kog kartoflerne i letsaltet vand i ca. 10 minutter, til de er møre. Lad dem dryppe af og kom dem i en skål. Tilsæt bladselleri, peberfrugt, syltet agurk, rødløg og æg, vend forsigtigt rundt. Bland mayonnaise, sennep, eddike, friskkværnet peber og salt sammen, smag til. Hæld det sammen med kartoflerne og vend forsigtigt med kartoflerne. Dæk skålen til og stil i køleskab i 3-4 timer. Lad det få stuetemperatur, inden det serveres.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Nye kommentarer