Krydret kylling i kokosmælk

27. marts 2009
By

4 pers.

Krydderiblanding:

2 spsk. birkes

2 spsk. korianderfrø

2 tsk. spidskommen

½ tsk. gurkemeje

2 tsk. fennikelfrø

2 tsk. tørrede chiliflager

Desuden:

6 fed hvidløg

30 g frisk ingefær, finthakket

1 hel kyling, parteret i 8 dele

2 spsk. olie (ikke olivenolie)

2 løg, hakket

3 laurbærblade

2 dl kokosmælk

hakket bredbladet persille

Rist krydderiblandingen nogle minutter på en tør pande, så smagsstofferne frigives, lad dem køle af. Hæld dem i en blender sammen med hvidløg og ingefær, kør til der haves en tyk pasta. Tag skindet af kyllingestykkerne og brun kyllingestykkerne i olie, kom krydderipastaen ved og rør godt rundt, så det ikke brænder for meget på. Tilsæt løg, laurbær og kokosmælk, skru ned for varmen og lad det simre i 45 minutter. Tjek om kyllingestykkerne er gennemstegte. Server drysset med hakket, bredbladet persille og med friskkogte basmatiris.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Nye kommentarer