Krydret kylling

25. februar 2009
By

4 pers.

Krydderiblanding:

2 spsk. blå birkes

2 spsk. korianderfrø

2 tsk. spidskommen

½ tsk. gurkemeje

2 tsk. fennikelfrø

2 tsk. tørrede chiliflager

Desuden:

5 fed hvidløg

30 g frisk ingefær i tern

1 hel kylling

2 spsk. vindruekerneolie

2 løg, i tern

3 laurbærblade

2 dl kokosmælk

salt, friskkværnet peber

bredbladet persille

Rist alle krydderierne på en tør pande i nogle minutter, rør rundt i dem, så de ikke brænder på. Lad dem køle af. Hæld krydderierne i en blender sammen med hvidløg og ingefær, blend til en pasta.

Parter kyllingen i 8 stykker, tag skindet af. Brun kyllingestykkerne i olien og tilsæt krydderipastaen, vend det hele godt rundt. Tilsæt hakket løg, laurbærblade og kokosmælk. Skru ned og lad det hele simre i ca. 45 minutter, tjek om kylligelårene er møre, det er dem der tager længst tid. Server med basmatiris og drys retten med hakket persille.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Nye kommentarer