Krydret lammeculotte

13. april 2009
By

4 pers.

2 lammeculotter

1 spsk. friske timianblade

1 tsk. stødte nelliker

2 fed hvidløg, finthakket

2 tsk. groft knust peber

1 spsk. dijonsennep

6 store kartofler i tynde skiver

1 porre, i tynde ringe

lidt smeltet smør

groft salt, friskkværnet peber

Smør 4 ramakiner eller et ovnfast fad og læg kartofler og porre taglagt og på skift. Krydr med salt og friskkværnet peber mellem hvert lag. Hæld lidt smeltet smør over og sæt i en 200 grader varm ovn i ca. 45 minutter. Dæk med stanniol, hvis det bliver for mørkt.

Rids fedtlaget på culoterne i rudemønster og brun dem godt på en pande på alle side. Læg dem i et ovnfast fad, smør lidt sennep over, bland krydderierne sammen og fordel det ovenpå. Steg ved 200 grader i ca. ½ time, alt efter hvordan kødet ønskes. Server med kartoflerne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Nye kommentarer