Kuller med rosenkålssalat

2. marts 2009
By

2 pers.

100 g bacon i skier

olie

400 g friske rosenkål

1 løg, hakket

1 fed hvidløg i tynde skiver

50 g ristede pinjekerner

400 g kullerfilet med skind

Maldon salt, friskkværnet peber

citron i skiver

Skær bacon i mindre stykker og rist dem i lidt olie på en godt varm pande. Rist til bacon er sprødt og gyldent, tag af og læg på køkkenrulle så fedtet kan dryppe af.

Fjern de yderste blade fra rosenkålene og skær dem i kvarter. Rist dem i baconfedtet sammen med løg og hvidløg. De skal blive møre, men stadig med bid. Krydr med Maldon salt og friskkværnet peber.

Del fiskefileterne i 2 og steg dem på skindsiden i lidt olie på en godt varm pande, til de er næsten gennemstegte. Tag panden af varmen, vend fisken og lad den stege færdig på eftervarmen. Drys med Maldon salt.

Kom bacon og de ristede pinjekerner på panden sammen med rosenkålene, server straks med den ristede fisk, kogte kartofler og lidt citronskiver.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Nye kommentarer