Kylling i karry

25. februar 2009
By

4 pers.

4 kyllingebrystfileter

salt, friskkværnet peber

2 tsk. karrypasta

1 spsk. olie

1 squash i tern

1 madæble, evt. Belle de Boskoop, i tern

1 lille dåse kokosmælk light (1,6 dl)

1 bdt. forårsløg, snittet

400 g basmatiris

Krydr kyllingebrystfileterne med salt og friskkværnet peber. Svits karrypastaen i olien i et par minutter og steg så kyllingebrystfileterne 4-5 minutter på hver side, til de er gennemstegte, men stadig saftige. Tag den af panden og hold dem varme.

Kom squash- og æbletern i panden og steg under omrøring i et par minutter, tag dem af varmen. Hæld kokosmælk på panden og lad det simre i et par minutter, smag til med salt og friskkværnet peber. Anret de stegte kyllingebrystfileter i tallerkner med fyldet, snittet forårsløg og hæld saucen over. Server med ris og lunt, groft naanbrød.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Nye kommentarer