Kylling i sur-sød sauce

12. april 2009
By

4 pers.

3 kyllingebrystfileter i tykke strimler

2 spsk. olie

1 løg i tynde både

4 fed hvidløg i skiver

2 friske, røde chili i tynde ringe

1 spsk. koncentreret tomatpure

3 spsk. hvidvinseddike

2 tsk. brun farin

1 lille dåse vandkastanjer i skiver

vand

majsstivelse

salt, friskkværnet peber

Kom olien i en wok, varm op og tilsæt løg og hvidløg. Lad det svitse i et minuts tid, under konstant omrøring. Tilsæt chili, tomatpure, eddike, farin, chilisauce og 1 dl vand. Kom kødet i og lad det koge i et par minutter, til kødet er gennemstegt. Jævn med lidt majsstivelse, tilsæt vandkastanjer og smag til med salt og friskkværnet peber.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Nye kommentarer