Kylling i thaikarry

12. april 2009
By

4 pers.

3 kyllingefileter i strimler

2 tsk. rød karrypasta

2 spsk. olie

3 fed hvidløg i skiver

½ tsk. frisk, revet ingefær

2 limeblade

1 spsk. limesaft

1-2 tsk. fishsauce

1 lille tsk. brun farin

250 g cherrytomater, halverede

1 squash, skåret i bjælker

groft salt, friskkværnet peber

Varm olie op i en wok og kom karrypastaen i, lad det svitse i ½ minuts tid under omrøring. Tilsæt hvidløg, ingefær, limeblade, limesaft, fishsauce, brun farin og 1 dl vand. Lad det koge op og kom grønsager og kød i. Lad det koge i et par minutter, til kyllingestykkerne er møre, smag til og server straks.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Nye kommentarer