Kylling med kikærter

16. december 2008
By

4 pers.

300 g kikærter

2 kogte kyllingebrystfileter

70 g parmaskinke

2 håndfulde rucola

½ dl god olivenolie

½ dl hvid balsamico

2 fed hvidløg, finthakket

Skyl ærterne grundigt og sæt dem i bløde natten over i rigeligt med koldt vand. Næste dag hældes vandet ud, ærterne skylles igen og koges i så i rigeligt vand i 40-50 minutter. Hæld vandet fra, skyl kikærterne og afkøl dem. Pluk kyllingekødet i mindre stykker. Læg parmaskinke på en bageplade med bagepapir, sæt i ovnen ved 200 grader til den er sprød. Hold øje med den, det tager ikke mere en 3-5 minutter. Vend rucola med kikærter, kylling og parmaskinke. Pisk eller ryst en dressing sammen af eddike, olie og hvidløg. Hæld det over salaten og krydr med salt og friskkværnet peber.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Nye kommentarer