Kyllinge-/rødbedesalat

27. marts 2009
By

4 pers.

1 kg. rødbeder

1 spsk. olivenolie

1 spsk. citronsaft

Maldon salt, friskkværnet peber

200 g kyllingebrystfilet

3 appelsiner

1 bæger fetaost i tern

1 bakke blandede, spæde salatblade

Kog rødbederne møre i letsaltet vand, lad dem køle lidt af og smut så skindet af dem. Skær dem i tern og vend dem i en marinade af olie, citronsaft, salt og friskkværnet peber. Lad rødbederne trække til de er blevet helt koldt.

Kog kyllingebrystfileterne i ca. 10 minutter i letsaltet vand og lad dem køle af. Skær skrællen af appelsinerne og skær dem i skiver. Pluk kyllingekødet i mindre stykker og bland det hele sammen, krydr med lidt salt og friskkværnet peber. Server med groft brød.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Nye kommentarer