Kyllinge-/svampesuppe

2. april 2009
By

4 pers.

100 g bacon, skåret i tern

3 fed hvidløg, finthakket

1 skalotteløg, finthakket

100 g østershatte, revet i mindre stykker

2 spsk. olivenolie

groft salt, friskkværnet pber

1,2 liter god hønsebouillon

1 tsk. vineddike

2 potter brøndkarse

Steg bacon sprødt i eget fedt i en gryde. Lad dem dryppe af på køkkenrulle, men gem baconfedtet. Steg østershatte i baconfedtet, der er blandet med olivenolien. Tilsæt hvidløg, skalotteløg, salt og friskkværnet peber. Tag svampeblandingen op og stil til side. Hæld bouillonen i gryden og bring den i kog. Smag den til med eddike, salt og friskkværnet peber. Klip brøndkarsen og server suppen med sprøde bacontern, svampeblandingen, brøndkarse og gerne noget groft brød.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Nye kommentarer