Kyllingebøffer med svampefyld

9. april 2009
By

4 pers.

600 g hakket kyllingekød

groft salt, friskkværnet peber

smør og olie til stegning

Fyld:

200 g blandede svampe i skiver

1½ dl piskefløde

citronsaft

Steg svampene i lidt smør, til al væden er fordampet, krydr med salt og friskkværnet peber. Tilsæt fløde og lad det koge helt ind til det er tykt. Tilsæt lidt citronsaft og smag til. Form kødet til 4 bøffer og lav en hulning i hver. Fordel svampeblandingen i hullerne og luk bøfferne godt sammen om fyldet. Steg dem i en blanding af smør og olie på en pande, ca. 5-6 minutter på hver side, til de er gennemstegte. Krydr med salt og friskkværnet peber.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Nye kommentarer